Fejlesztési tanácsok

Főleg kezdőknek

A játékban építened kell a városodat és fejleszteni kell a megszerzett hőseidet, igen ám de hogyan hogy jól tudj érvényesülni.

Ha szeretnél úgy fejlődni hogy a klánban mire eléred a háborút legyen legalább egy ütőképes csapatod és ne csak pofonzsák legyél az alábbi szempontokat próbáld betartani. Ez nem biztos hogy 100%-ban jó de nekem bevált. A városodban balról található a mystic vision itt kis hirdetés megtekintése fejében értékes tárgyakat kaphatsz ezt sose hagyd ki.

A játékban a fejlesztést több lépcsőre lehet bontani. Warra való felkészülés és alapfejlesztés, legalább 5 sor warra alkalmas harcos felnevelése, kiképzése, 5 szintű hősök

A stronghold szintjét próbáld a szinteddel azonos szinten tartani ez nekem kb 15 szintig sikerült ott volt egy ugrás az összetevők drasztikus növekedése miatt de így is 23 szintem már megvolt a 20 szintű stornghold. Ezt az alábbi módon értem el.

Első időszak: Feleslegesen ne kalandozz csak akkor ha aktív a bal felső kaland ládád. A térképen ne rohanj előre ha eléred a 3 provincia 4 megyéjét (továbbiakban 3/4)  állj meg és csak ezen küzdj így minimális XP-t kapsz viszont jól adja a katonákat és az egyéb tárgyakat a 20 stronghold szintig 85-90%-ban ezt toltam. Amikor úgy érzed hogy elég erős a csapatod akkor haladhatsz egy egy mezőt a térképen de térj vissza a 3/4 re. A párbaj küldetést mindig próbáld gyorsan megcsinálni ezért nem kapsz XP viszont értékes tárgyakat, kék gyémántot igen ami később jól jön. A kék gyémántot ne használd semmi másra csak hős summonálásra. Három summonálási lehetőséged van Elemental, epic, epic troop és rare. Ebből az első kettőt használjuk a kék gyémántra attól függően, hogy adott színű vagy mindegy hogy milyen színű hőst kapsz. Most kanyarodjunk vissza az építéshez. Építkezz úgy hogy ne legyen üresjárat. A felajánlott épületekre előbb-utóbb szükséged lesz de nem feltétlen fontos rögtön minden telket beépíteni vannak olyan épületek amelyek az elején elég ha 1 van belőle ilyen a pl. forge. A következő épületek fontosak ezeket egyből fel kell építeni ha van hely, farm, bánya, raktárak, house, training camp.  Mikor mit fejlesszünk? Az első cél legyen a 4 szintű training camp. Itt lehet gazdaságosan hősöket gyártani csak kaja kell hozzá meg katona. következhet a 4 szintű forge. (nyílzápor). Az építés menete legyen úgy hogy először fejlesztesz egy kajából építhető dolgot majd rögtön utána egy vasért. Így forgóban amíg az egyik épül addigra a másikra összegyűlik a nyersanyag és fordítva. Több azonos épületnél melyiket fejleszd? Mivel az egyes szintek nem arányosan növelik a kapacitást így mindig azt válaszd amelyik a legtöbbet növel az építési idő és ár viszonylatában. Ettől eltekinthetsz ha pl. egy este indítasz építést úgy jó választás azt építeni ami reggelre fejezi be.

Hősök fejlesztése: Hőst fejleszteni más hősök beolvasztásával lehet. 1,2 csillagos hőst nem fejlesztünk csak az elején és ha nagyon muszáj. A hősök szépen elférnek a training campban nem kell kivenni őket, (vigyázz hova böksz mert ha eltalálod a katonát annyit vesz ki hogy tele lesz a hero roster)  elég akkor ha sikerül egy több csillagos hősre szert tenned s mivel tele van a training camp pikk-pakk viszonylag magas szintre tudod emelni ha van elég kajád hozzá. (nekem Sonyat sikerült 4. ascend után 48. szintre emelnem ezzel a módszerrel) Ha már 2 training campod van akkor az egyiket folyamatosan töltsd és ne vedd ki a másikkal viszont hagyj lehetőséget, hogy adott színű hőst gyárts. Hősök fejlesztése az alábbi szempontok szerint: Figyelj a hősök speciális skilljére. Ez alapban 1 de mire eléri a maximális szintet el kell, hogy érje a 8-ast. 4 és 5 csillagosnál erre egyáltalán nem kell figyelni nagyon szerencsétlennek kell lenned ahhoz hogy ne legyen meg a hős fejlesztésének a végére. 3 csillagosnál figyelni kell a színre. Fejleszteni egyszerre 10 hőssel kell! Cél hogy minél magasabb esély%-ot érj el a speciális skill növelésére. Ezt az értéket a fejlesztésnél a Special Level Up Chance felirat után láthatod. Ezt a szabályt felrúghatod ha a speciális skill értéke eléri a 8 (7, Az utolsó ascend után még annyi fejlesztés van hátra hogy ha 10 hőssel fejlesztesz meg lesz a 8 a végére) – a hátralévő ascendek számát . Amint a hősöd eléri a 8. skillt akár egyesével is etetheted. Ha elkezdesz egy hőst fejleszteni vidd végig ameddig tudod általában az utolsó ascendre elég sokat kell várni, hogy meglegyen a megfelelő item,  csak utána kezdd a másikat, ha egyszerre fejlesztesz több hőst egyidőben csak szétforgácsolod az erőforrásaid míg egy 4. ascendre váró 4 csillagos hős már igen jól szerepel a warban.

Barakk: Stronghold 10 szint után tudsz egyes épületeket átkonvertálni barakká  ez ugyanolyan építés mint az eddigiek, viszont csak 1 szer kell utána 1 mp alatt díjmentesen oda-vissza konvertálhatod az épületet feltéve ha van szabad építési kapacitásod. A barakkban fejlesztheted a troopokat ugyanúgy mint a hősöket. A troopok növelik a hősök harci teljesítményét. Arra vigyázz, hogy maradjon plusszban 2 és 3 csillagos  troopod mert vannak olyan események ahol maximalizálva van a használható troopok csillagszáma.

Egyelőre ennyi folyt köv. ha lesz időm.

/Ronin/