A játékról

Ez a rész teljesen kezdőknek szól akik még most ismerkednek a játékkal a kezelőfelület bemutatása.

A főképernyőn találhatjuk a városunkat illetve többféle ikont, kijelzést. Haladjunk felülről lefele a karaktered mellet jobbról találhatóak az egyes cselekvési lehetőségek pontjai (zászlók, úgymint a világ ezt későbbiekben kalandozásnak nevezem, a párbaj, és a titán) mellette a játékban használható fizető eszközt (kék gyémánt). Ezt valós pénzért vehetsz de ha nem akarsz költeni akkor a játék folyamán jutalomként is kapod és így is jól el lehet boldogulni. Alattuk közvetlenül a nyersanyag készletünket (kaja, vas, katona) Ha az utóbbiakra mutatunk kiírja az éppen aktuális maximális értéket. Ez későbbiekben fontos lesz. bal oldalt fent a karakterünk alatt sorban az állandó küldetések állapotát jelző ládák. A kalandozás a párbaj és a titánverés. Ha a láda szürke, inaktív és ilyenkor hiába csinálsz bármit nem fog töltődni. Amennyiben sikerül feltöltened értékes jutalmat kapsz. Jobbról a katonák alatt van a Summon kapu itt kapsz hősöket amennyiben rendelkezel tokennel vagy elegendő kék gyémánttal.

Alsó menüsor:

Kalandozás:

1. ikon map: A világtérképen tudunk provinciákat és megyéket elfoglalni. Itt kapsz XP-t a karaktered fejlesztéséhez. Illetve az elfoglalt megyékért kapsz különböző jutalmakat, a kalandozás ládát itt tudod feltölteni a leölt lények leölésével. Jobbról a felül a katonák alatt az aktuális van a térkép kijelzése és választása (Normál-Saeson1, Atlantisz Season2,) mire a season2 re eljutsz már érteni fogsz mindent.

Hősök

2. ikon Heroes: Itt találhatod a rendelkezésre álló hősöket illetve, hogy mennyi hőst tudsz még kezelni egyszerre. Van rá mód hogy legyen több hősöd is de azt később. Az Edit team gommbal tudod kijelölni a harcba vivendő hőseidet illetve kijelölheted a védelmi sorodat a defense team bakapcsolásával. Az elején ajánlatos minden színből egyet egyet később úgyis ráérzel. 5 csapatot tudsz előre definiálni és hál istennek a játék készítői gondoltak arra is hogy elnevezheted az egyes csapatokat. Ehhez  a felül a Team1,-2,-3,-4,-5  feliratra kell bökni. Balról láthatod a beállított csapat erősségét jobbról no erre még nem jöttem rá pontosan de ez is erőviszonyt jelöl.

Küldetések

3. ikon Mission: itt láthatod az egyszer teljesíthető küldetéseket a nagy többségéért kék gyémántot kapsz de van olyan is ami csak profilképet.

Szövetség

4. ikon. Alliance: A szövetségedről kapsz információt. Itt felül négy gombot találsz. Az elsőn a szövetségi tagokat, a másodikon a titánt a harmadikon a háborút, a negyediken pedig rákereshetsz más szövetségekre. Ami minket érdekel a titán és a háború. Titánt az egész szövetség püföli, megadott idő alatt kell legyilkolni, aki részt vesz benne a titán halálakor jutalmat kap illetve a fent már említett állandó küldetésnél a titánláda tartalma nő 1-el. Ha betelik akkor általában még értékesebb tárgyakat kapsz jutalomként. Háború: 12 szint elérésekor tudsz a háborúhoz csatlakozni, hogy érdemlegesen is részt tudj venni benne azt később a fejlesztésnél és fejlődésnél.

5. ikon Levél: ide kapod a játék fejlesztőitől jövő üzeneteket. Érdemes mindet elolvasni mert van hogy ajándékot is tartalmaz.

6. ikon Menü: A menüsort változtatja. Ami igazán érdekes számunkra az az inventory itt tudod megnézni a szerzett és jutalomként kapott tárgyakat és eszközöket.

Bal oldali alsó részen két ikon Raid ez a párbaj és a Quest (időszakos küldetések). Párbajnál a már beállított elsődleges hőseid jelennek de ezt változtathatod ha akarod illetve kijelölheted hogy az előre beállított 5 csapat közül melyik legyen a támadó. Ha itt cserélsz hőst egy csapatban akkor az az eredeti teamben is cseréli. Find opponent gombbal véletlenszerűen választ egy ellenfelet a játék a meglévő kelyheid függvényében. Ha túl erősnek találod a reroll gombbal új ellenfelet kérhetsz némi kajáért. Az attack gombbal indul a harc.

Quest: Több lépcsőből álló küldetéssorozat melynek teljesítésekor megkapott a kitűzött jutalmat. Ajánlatos csinálni de tudni kell szelektálni, pl. kajáért vagy vasért nem igazán érdemes. Azt egy éjszaka  megtermeled.

 

Vannak az időszakosan feltűnő ikonok két oldalt ezek mind azért vannak hogy vásárlásra ösztönözzék a játékosokat. Mindenki döntse el hogy mit ér meg neki.

 

/Ronin/